2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI VE KONTENJANLAR İLAN METNİ

06 Tem

2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Dönemi  Normal Öğrenci İlanı Başvuru Şartları ve Kontenjanları İçin Tıklayınız.

2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Dönemi  Yabancı Uyruklu Öğrenci İlanı Başvuru Şartları ve Kontenjanları İçin Tıklayınız.

2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Dönemi  Yatay Geçiş Öğrenci İlanı Başvuru Şartları ve Kontenjanları İçin Tıklayınız.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Tezsiz (İ.Ö) Yüksek Lisans Ücretleri İçinTıklayınız.

Açıklamalar:

Başvurular online yapılacaktır ve Online başvuru esnasında gerçeğe aykırı/yanlış beyanda bulunanlar ile belgelerinde noksanlık veya tahrifat olan ya da anabilim dalının ölçütlerini karşılamayan belgelerle yapılan başvurular değerlendirmenin hangi aşamasında olursa olsun değerlendirme dışı bırakılacaktır.

ONLINE yapılan aday başvurularının geçerli sayılabilmesi için, adayların Bilim ve Mülakat Sınavına gelirken aşağıda yazan evrakların fotokopilerini sınav jürisine teslim etmek zorundadırlar.
- Diploma,
- Transkript,
- ALES Sonuç Belgesi,
- Yabancı Dil Belgesi (doktora programına başvuranlar için)
- Nüfus Cüzdanı
- Adayın kendi imzaladığı aday başvuru formu
- Sınav Giriş Belgesi (Enstitüye onaylatmaya gerek yoktur)

Online başvuru sisteminde not ortalaması girişleri transkriptlerde tanımlı 100’ lük sisteme göre yapılmalıdır. 100’ lük sisteme göre not ortalaması bulunmadığı takdirde YÖK not dönüşüm tablosu esas alınacaktır. (4.00’ lük siteme göre yapılan not ortalaması girişleri sistem tarafından otomatik olarak YÖK dönüşüm tablosuna göre 100’ lük sisteme dönüştürülecektir) (YÖK 100'lük sistem tablosu için tıklayınız)

Online başvuru sistemine kesinlikle vesikalık fotoğraf yüklenmelidir.(Öğrenci Kimlik Kartlarınızda Kullanılacaktır.)

Online Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ.

Sınav Giriş Belgesi İçin TIKLAYINIZ.

(Başvuru Numarası E-posta Adresinize Gelen Güvenlik Numarası'dır.)