YEDEK KAYIT KONTENJANLARI 2. LİSTE (2018-2019 GÜZ YARIYILI)

08 Ağu

2018-2019 GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIMI YEDEK KONTENJANLARI 2. LİSTE AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.
Yedek Adaylar 08 Ağustos 2018 tarihinde saat 17:00'ye kadar Enstitümüze gelerek kesin kayıt yaptırabilirler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

• Lisans Mezuniyet Belgesinin aslı ve fotokopisi, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • Lisans Not Durum Belgesinin (Transkript) aslı ve fotokopisi,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Sabıka Kaydı, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • İkametgah Belgesi, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • 2 adet fotoğraf,
  • Erkek öğrencilerin askerlik sevk tehirleri yapılmak üzere Askerlik Şubesinden alınan Askerlik Durum Belgesinin aslı (son üç ayda alınmış olmalı) veya güncel tarihli E-Devlet çıktısı getirebilirler.
  • (Askerlik hizmetini yapmış adaylar, askerlik durum belgesinin E-Devlet çıktısını getirebilirler)
  • Askerlik Tehiri yaptıracak olan öğrenciler Askerlik İşlemleri Başvuru Formunu da doldurup imzalı bir şekilde teslim etmeleri gerekmektedir. Askerlik İşlemleri ile ilgili bilgilere buradan bakabilirsiniz.

Yedek Aday Listeleri:

Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı:

Tuncay

UZUN