İç Değerlendirme Ziyareti

23 May

21-22 Mayıs 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz Sürekli İyileştirme Koordinatörlüğü tarafından Enstitümüze İç Değerlendirme Ziyareti gerçekleştirilmiştir. Enstitümüzün durumu yerinde tespit edilerek, geliştirmeye açık yönleri belirlenmiştir.

Değerlendirme süreci, Enstitümüz Müdürü Doç. Dr. Ali ERTUĞRUL hocamızın Enstitümüzü tanıtan ve Üniversitemiz İç Değerlendirme Formu kapsamında hazırladığı bilgileri içeren bir sunumla başlayıp; öğretim üyeleri, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler ile yapılan görüşmelerle son bulmuştur.

Bu süreçte başta Sürekli İyileştirme Koordinatörü Prof. Dr. Ayla KEÇECİ hocamıza ve değerlendirme ekibine Enstitümüze sağlamış olduğu değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.