2. LİSTE YEDEK KAYIT KONTENJANLARI (2019-2020 BAHAR YARIYILI)

04 Şub

2019-2020 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ ALIMI 2. YEDEK KONTENJANLARI AŞAĞIDA TABLODA BELİRTİLMİŞTİR.
Yedek Adaylar 04 ŞUBAT 2020 tarihinde saat 17:00'ye kadar Enstitümüze gelerek kesin kayıt yaptırabilirler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

• Lisans Mezuniyet Belgesinin aslı (onaylamak için) ve fotokopisi, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • Lisans Not Durum Belgesinin (Transkript) aslı (onaylamak için) ve fotokopisi,
  • ALES Sonuç Belgesi,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Sabıka Kaydı, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • İkametgah Belgesi, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • 2 adet fotoğraf,
  • 12 TL Değerinde Posta Pulu
  • İki Adet A5 Sarı Posta Zarfı
  • Erkek öğrencilerin askerlik sevk tehirleri yapılmak üzere Askerlik Şubesinden alınan Askerlik Durum Belgesinin aslı (son üç ayda alınmış olmalı) veya güncel tarihli E-Devlet çıktısı getirebilirler.
  • (Askerlik hizmetini yapmış adaylar, askerlik durum belgesinin E-Devlet çıktısını getirebilirler)
  • Askerlik Tehiri yaptıracak olan öğrenciler Askerlik İşlemleri Başvuru Formunu da doldurup imzalı bir şekilde teslim etmeleri gerekmektedir. Askerlik İşlemleri ile ilgili bilgilere buradan bakabilirsiniz.

Yedek Aday Listeleri:

Turizm ve Otel İşletmeciliği Tezli Yüksek Lisans