100/2000 YÖK SAĞLIK EKONOMİSİ DOKTORA BURSU PROGRAMI ÖĞRENCİ ALIM SINAV SONUÇLARI

27 Şub

100/2000 YÖK SAĞLIK EKONOMİSİ DOKTORA BURSU PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIM SINAV SONUÇLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

KESİN KAYIT TARİHLERİ: 27-28 ŞUBAT 2020 TARİHLERİ ARASINDA ENSTİTÜMÜZE ŞAHSEN YAPILACAKTIR.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

• Adayların mezuniyet durumlarını gösteren diploma veya çıkış belgesi aslı ya da noter, Fakülte/Yüksekokul onaylı kopyası,
  • Adayların lisans&lisanüstü öğrenimi boyunca aldığı derslerden başarı not dökümü (transkript) noter veya Fakülte/Yüksekokul onaylı kopyası
  • ALES sonuç belgesi
  • Yabancı dil sonuç belgesi
  • Adayların çalışıp çalışmadığına ilişkin SGK kaydı belgesi
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Sabıka Kaydı, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • İkametgah Belgesi, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • 12 TL Değerinde Posta Pulu ve A5 Boyutunda Sarı Zarf (2 Adet)
  • 2 adet fotoğraf,
  • Erkek öğrencilerin askerlik sevk tehirleri yapılmak üzere Askerlik Şubesinden alınan Askerlik Durum Belgesinin aslı (son üç ayda alınmış olmalı) (Askerlik hizmetini yapmış adaylar, askerlik durum belgesinin E-Devlet çıktısını getirebilirler)
  • Askerlik Tehiri yaptıracak olan öğrenciler Askerlik İşlemleri Başvuru Formunu da doldurup imzalı bir şekilde teslim etmeleri gerekmektedir. Askerlik İşlemleri ile ilgili bilgilere buradan bakabilirsiniz.