2019-2020 BAHAR DÖNEMİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

23 Oca

KESİN KAYIT TARİHLERİ

27  - 31 OCAK 2020

• Enstitümüz Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan Adaylarının kayıtları 27 - 31 OCAK 2020  tarihleri arasında Enstitümüze şahsen yapılacaktır.(Şahsen başvuruya gelemeyen adayların Noter Onaylı Vekalet verdikleri kişiler kesin kayda gelebilir.)
  • Süresi içinde müracaat etmeyen, belgesi eksik olan ve yanlış beyanda bulunan adayların kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.
  • 27 - 31 Ocak 2020  tarihleri arasında kesin kayıt yaptırmayan adayların yerine yedekler ilan edilecektir. 03 Şubat 2020 tarihinden itibaren  1. yedekten başlanarak kontenjan dahilinde yedek aday kayıtları yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

• Yüksek Lisans Programına başvuranlar için Lisans, Doktora Programına başvuranlar için Lisans ve Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesinin aslı (onaylamak için) ve fotokopisi, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • Yüksek Lisans Programına başvuranlar için Lisans, Doktora Programına başvuranlar için Lisans ve Yüksek Lisans Not Durum Belgesinin (Transkript) aslı (onaylamak için) ve fotokopisi,
  • ALES Sonuç Belgesi,
  • Doktora Programlarını kazanan adaylar için YÖKDİL, YDS, ÜDS veya Üniversitelerarası Kurulca eşdeğerliği kabul edilen benzer sınavların sonuç belgesi,
  • Protokol kapsamında kayıt olacak adayların; çalıştıkları kurumdan, çalıştıklarına dâir belge getirmeleri gerekmektedir.  (Düzce İl Müftülüğü, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Sabıka Kaydı, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • İkametgah Belgesi, (E-Devlet çıktısı da kabul edilir.)
  • 2 adet fotoğraf,
  • 12 TL Değerinde Posta Pulu
  • İki Adet A5 Sarı Posta Zarfı
  • Erkek öğrencilerin askerlik sevk tehirleri yapılmak üzere Askerlik Şubesinden alınan Askerlik Durum Belgesinin aslı (son üç ayda alınmış olmalı) veya güncel tarihli E-Devlet çıktısı getirebilirler.
  • (Askerlik hizmetini yapmış adaylar, askerlik durum belgesinin E-Devlet çıktısını getirebilirler)
  • Askerlik Tehiri yaptıracak olan öğrenciler Askerlik İşlemleri Başvuru Formunu da doldurup imzalı bir şekilde teslim etmeleri gerekmektedir. Askerlik İşlemleri ile ilgili bilgilere buradan bakabilirsiniz.

2019-2020 BAHAR DÖNEMİ TEZLİ, TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA SONUÇLARI

Toplam Kalite Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans

Sınıf Eğitimi Tezli İkinci Öğretim Yüksek Lisans

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Doktora